מבצעי החודש!
מבצעים חודש מאי ב- Israwines
100 ש"ח הנחה על היינות

[לידיעה המלאה]
מבצעי הקייץ - שרדונה מוני ב 50 ש''ח
http://www.israwines.co.il/Default.asp?sType=0&PageId=73774
[לידיעה המלאה]
חנות הייו שלנו מכילה מאמרים בנושא יין
מוזמנים להיכנס לקטגורית "מאמרים" ולהנות ממידע רב על עולם היין.
[לידיעה המלאה]
 
מאמרים
 
ינות ישראליים איכותיים הגיעו!
מאמר מתורגם מאת מבקר היין דאג פולדינג, כתב בכיר במגזין "Sante", מהנחשבים בעולם בתחום האוכל והאלכוהול.
פרטים נוספים >>
 
חנות יין - יתרונותיה של חנות יין וירטואלית
חנות יין הרגילה מפנה את מקומה לחנות היין הוירטואלית, במאמר נסקור את יתרונותיה של חנויות יין הורטואלייות.
פרטים נוספים >>
 
יין ישראל ופריחתו
יין ישראל - ישראל לא היתה ידועה ביין שלה עד 1980, הגורמים שהביאו את יין ישראל לפריחה, במאמר הבא פריחתו וגידול יין ישראל
פרטים נוספים >>
 
התאמת יין ואוכל- מאמר נוסף בסדרה.
פיצה, צ'יפס ואפילו בייגלה יכולים להשתלב נהד עם יינות מסויימים. נשמע מצחיק?
במאמר הבא תוכלו ללמוד איזה יין לבחור עם הסטייק או הגבינות המשובחות שלכם, אך גם על השילובים היותר מקוריים של יין ואוכל קצת פחות יוקרתי.
פרטים נוספים >>
 
כיצד מזהים יין פגום
כיום ישנם הרבה פחות יינות פגומים מאשר בעבר. הסיבה מאחורי זה היא שכיום יין מובן ומטופל בצורה טובה ונכונה יותר.
בכל זאת, נעבור על כמה דרכים שבהם ניתן לזהות יין פגום.
פרטים נוספים >>
 
יין ישראלי - הסטוריה יין ישראלי, אקלים ושטחי גידול
המאמר מתאר את היסטוריית יין ישראלי בארץ, את האקלים הישראלי, שטחי הגידול ותעשיית היין הכשר. הכל במאמר הבא על יין ישראלי.
פרטים נוספים >>
 
התפתחות העינב
מהם השלבים בגידול עינב? כיצד יודעים אם העינב בשל? מה משפיע על איכות העינב?
הכל במאמר הבא.
פרטים נוספים >>
 
הא''ב המודרני של בורדו
כולנו שמענו על היינות המפורסמים של בורדו בצרפת.
אך מה עומד מאחוריהם? מי הם הייצרנים המובילים?
על כך תוכלו לקרוא במאמר הבא.
פרטים נוספים >>
 
תהליך עשיית היין- מהענב ועד הבקבוק.
אז איך בעצם מכינים יין?
עשיית יין היא סוג של אמנות בה כל יינן מביא את השיטות המעט שונות שלו.
במאמר הבא ננסה להכנס אל תוך עולם עשיית היין ולהסביר את התהליך לעומק.
פרטים נוספים >>
 
סוגי ענבים
מידע על מבחר זני הענבים הגדלים בישראל- תכונותיהם המיוחדות והיכן הם נפוצים בעולם.
פרטים נוספים >>
 
הצורך של היין ''לנשום''
יינות הם אמנם לא יצורים חיים, אל הצורך "לנשום" הכרחי גם להם. איוורור היין מאפשר ריכוך של הטאנינים וירידה בחומציות.
פרטים נוספים >>
 
התיישנות היין
שאלה נפוצה היא כמה זמן אפשר לשמור יין לפי שתייתו? במאמר זה נדון בגורמים שיעזרו לנו לקבוע מתי מדף היינות שלנו הגיע למצב האידיאלי של יישון ועידון.
פרטים נוספים >>
 
השפעת חביות העץ על היין
סביר שרבים מהיינות ששתיתם בחייכם גדלו והתחנכו בתוך חביות עץ אלון.
לחביות העץ השפעה מורכבת על מאפייני יין אשר יותסס או יתיישן בתוכן והשפעה מרחיקת לכת על טעמיו המוגמרים. במאמר זה נדון על סוגי החביות ועל תכונותיהן.
פרטים נוספים >>
 
גורמים המשפיעים על תהליך עשיית היין
מספר עובדות על הגורמים המשפיעים בתהליך עשיית היין כגון האדמה האקלים ועוד.
פרטים נוספים >>
 
קריאה נכונה של תווית היין
ידע על המידע אשר התווית מכילה עשוי לעזור לכם בבחירת יין. להלן מדריך להבנה נכונה של התווית שעל גבי בקבוק ביין.
פרטים נוספים >>
 
יין כמסייע לבריאות האדם
מעט יין יכול לעשות לכם טוב. המאמר הבא ייגרום לכם להיווכח בכך.
פרטים נוספים >>
 
יין אדום - מטיב לבריאות
צריכה מרובה של אלכוהול עשויה לגרום לבעיות בריאותיות קשות, אך יש הטוענים כי יין אדום מטיב לבריאות. מחקרים גילו כי ליין יש אינספור השפעות חיוביות על בריאותנו. הוא מוריד כולסטרול, מנמיך את הסיכוי להתקף לב, סרטן ואלצהיימר.
פרטים נוספים >>
 
תעשיית היין בישראל מקבלת הכרה בינלאומית
כולם כבר יודעים שבישראל יש יין מצוין, אבל כעת יש לזה גם הוכחה. מבקר היין המוביל בארצות הברית רוברט פארקר סקר יינות מ40 יקבים בארץ והעניק ל14 מהם ציונים מעולים של מעל ל90 נקודות!
פרטים נוספים >>
 
מונחי יסוד בתחום היין
כולנו אוהבים יין ורוצים לשתות אותו, אך עם אלפי בקבוקים על המדף, כיצד נוכל לבחור? איזה כדאי לקחת למסיבה? איזה בקבוק נבקש מדייל היין מבלי פחד שיצחק על בחירתנו?
כולנו יודעים שיין מיוצר מענבים. לאחר הבציר הענבים מוכנסים למכל נקי ונמחצים. שמרים, ההכרחיים ביצירת אלכוהול, קיימים בטבעיות ביקב ונצברים על קליפת הענבים. לאחר שהענבים נמחצים, שמרים אלו (או שמרים מלאכותיים אשר היינן מוסיף) מגיבים עם הסוכר במיץ הענבים ויוצרים אלכוהול, תהליך הנקרא תסיסה.
תסיסה לוקחת זמן, יין יכול לתסוס במשך שלושה ימים או שלוש שנים, בהתאם לסוג היין אותו היינן מנסה להפיק. היינן חייב להחליט באיזה מיכל להתסיס את היין. חביות אלון ופלדת אל חלד הינם הבחירות הנפוצות ביותר כיום. כל מיכל מקנה גורמים שונים להבשלת היין, וענבים זהים מאותו היקב יפיקו תוצאות שונות לחלוטין אם יאוחסנו במיכלים שונים.
פרטים נוספים >>
 
שלבים בטעימת יין
הסתכלו. הריחו. טעמו. אלו הם שלושת הצעדים הדרושים בטעימת יין.
פרטים נוספים >>
 
1 2
< הבא

יין ישראלי | חנות יין | חנות יינות בוטיק | יין ישראל | קטלוג יינות | קטלוג עסקים | ביטוח לאייפון

;